HUNDÄGARNA TYCKER TILL

thumbnail_IMG_9677
När man har en arbetande hund som våran, är Hundcenter det självklara för oss. Hunden får stimulans och får jobba med huvudet, vilket ger en hund som är helt tillfredsställd när hon kommer hem!
Personalen är både väldigt rara och mkt proffsiga.

- Grizzly med husse och matte

thumbnail_AB06D141-AE60-48D0-AE60-F4FABC094784

Airedaleterriern Ronja 16 månader m. familj är väldigt nöjda med vårt första år på HC. Vi har en mycket glad och harmonisk hund med oss hem. Det märks verkligen att Ronja är aktiv och arbetar under dagen. Professionellt bemötande, fina lokaler och goda råd när vi undrar över något. Vi är mycket nöjda. Tack HC för det fina jobbet!

- Familjen Sedström

thumbnail_2E47F96A-938E-4814-8EC4-80E4A802D411

Vår hund går på Stockholms, ja kanske Sveriges, bästa hunddagis! Trevliga elever och personal som verkligen har förmågan att se till varje enskild hunds behov och förutsättningar. Jag lämnar min ”prins” med gott samvete och åker till jobbet med vetskapen att han kommer ha en bra dag!

- Zigge med matte

thumbnail_91CA6A2D-DD80-4E85-9EA6-5C3115FBF566

Vi tycker att HC är helt fantastiskt. Vår hund är glad när vi ska gå till er, och vi hämtar en glad och nöjd hund. Hon får förutom promenader, träning och aktivitet av kunnig, glad och engagerad personal samt intresserade elever. Så mycket mer än ”bara ett hunddagis”.

- Azka med matte

thumbnail_65D0D616-6E8D-4EF9-A527-8D2F6243F64E

Hundcenter ligger väldigt centralt och är smidigt att ta sig till på morgon i rusningstrafik. Det är härliga människor som alltid tar emot då man lämnar på morgonen och hämtar på eftermiddagen. Jag vet att min hund blir bra omhändertagen samt får daglig träning i både lydnad och i miljöer där han träffar andra hundar och människor. Han får sin dagliga motion med promenader likaså sin vila vilket är bra.  Att han sedan får vara med i den dagliga undervisningen har bara gjort honom tryggare i alla olika miljöer.

- Mvh// Staffan med Dusty

hundcenter@djurgymnasiet.com